Service

Rengörings team


Ventilationsrengöring


Ventilationen ser till att vi har en god inomhusmiljö. Att hålla rent är viktigt för att hemmet ska må bra, men även för att vi som bor där ska hålla oss friska. Vid bristfälligt underhåll kan mögel och fuktskador uppstå i snabb takt. Då ökar risken för huvudvärk, allergi och astma. Många skjuter upp rengöring av ventilationen och rationaliserar med att "det fungerar ju nu". Men smutsiga luftsystem leder inte bara till en allt otrevligare miljö i bostaden, utan dessutom till förhöjd energiförbrukning och slitage på delarna. Ventilationsrengöring är en investering i ditt hem, din hälsa och du minskar samtidigt energikostnaderna långsiktigt. Vänd dig till oss på Kamingruppen när du är ute efter rengöring av ventilation i Västerås till ett bra pris.


I fastigheter med fläktstyrd frånluft är mörkertalet oerhört stort där man aldrig rensat sin ventilation. Vi ser detta nästan varje dag då vi kommer ut till fastighetsägare som inte tänkt på detta där ventilationen från tex bad samt wc är näst intill obefintlig.

Du kan enkelt kontrollera detta genom att ta ner din ventil i tex badrummet & lysa in med en ficklampa för att se hur försmutsad din ventilation är.


Ett bra riktmärke för en god ventilation är att rensa systemet vart 3 - 6:e år.

Vi har fasta priser & hjälper dig nyttja ROT avdraget för en sådan ventilationsrensning

Fotograf team


Modellfotogarf 
Husfotografering

Housefix rekommenderar PanView för fotograferingstjänster. PanView erbjuder bl a husfotografering (interiör, exteriör), flygfotografering med drönare samt producerar avancerade 360-grader virtuella visningar.

Exempel på PanViews tjänster ser ni här:

Husfoto    Flygfoto    360 virtuell visning

Data team

Instlation av mjukvara ( program ), Word, Anivirus, mm . Rensa Hårddisk

Att installera hårdvara, skrivare, skanner, ...mm


Frisör

Har du inte möjlighet att komma till frisören, då kan frisören komma hem till dig.

Handverk team


Gardin

Sätta upp & byta gardin, lamellgardin, persianner, markis.. mm


Tavla & TV

Ramar små & stor tavla, Sätta upp tavlor intallera TV etc.


Golv

Sätta på matta  altan, ute plats


Gardorob & bokhylla

Montera olika fabrikat gardrober, lock, skujtdörr ... mm


Parabol teamStylist team

El team